Beste Sponsors en medewerkers,

Herinnering en wijziging datum van 26/08 naar 09/09 omwille van de voetbalmatch Club Brugge - Manchester United

Dank zij jullie inzet werd de eerste Damme Golf Charity Cup een bijzonder succes. Alle doelstellingen werden gehaald. Alhoewel het enkele weken voor de Charity Cup spannend bleef, gingen we er voor en haalden we een volle bezetting van het spelersveld voor de twee dagen en voor de twee dinners.

We kunnen nog sleutelen aan de kwaliteit en ook nog het resultaat verbeteren. Zoals we eerder reeds meedeelden, konden we 18.000 € schenken aan de sociale projecten en houden we nog een reserve in de kas die ons toelaat om de 2de editie op de sporen te zetten.

Eerst willen we jullie nog eens concreet bedanken en daarvoor samenbrengen op 09/09 vanaf 19.00 uur voor een aangename ontmoeting in De S...Misse te Damme. We kunnen verder kennis maken, evalueren en plannen met een hapje en een drankje. 

Graag een bericht omwille van de catering aan info@dammegolfcharitycup.org of we je mogen verwachten en met hoeveel personen.

Het bestuur van vzw Damme Golf Charity Cup: Ingrid & Luc Demaré; Magda & Johan Maertens; Marianne & Marc Soenen; Marijke & Bart Vergauwe.