Header

Beste golfvrienden

We speelden samen charity wedstrijden ter gelegenheid van verschillende organisaties: de Fifty One clubs Brugge en Knokke, het past-oudercomité van de Abdijschool van Zevenkerken tvv van het Van Waeyenberge Fonds en de Rotaryclubs Damme en Maldegem.

Volgend jaar spelen we de eerste editie van een prestigieuze Damme Golf Charity Cup, een initiatief van Damme Golf & Country Club, waarbij de club jaarlijks een volledig WE de terreinen ter beschikking stelt. We nodigen jullie uit om de datum vrij te houden en samen een inspanning te doen voor de sociale projecten die werden weerhouden.

---

Save the Date 6-7/06/2015

Ter gelegenheid van de Annual Dinner maakte Chris Morton bekend dat DG&CC vanaf 2015 een prestigieuze Charity Cup zal organiseren. De 1ste Damme Golf Charity Cup is gepland op zaterdag 6 en zondag 7 juni 2015.


Vzw Damme Golf Charity Cup (www.dammegolfcharitycup.org)

Om het tornooi te organiseren werd de vzw Damme Golf Charity Cup opgericht onder het voorzitterschap van Johan Maertens, die bereid gevonden werd dit samen met en voor  jullie te organiseren.

 

Ten voordele van

Het Michaël Van Waeyenberge Fonds als nationaal project, Habbekrats als regionaal project.  Een lokaal project zal aangeduid worden door Dhr. Joachim Coens, vertegenwoordiger van de stad Damme in onze vzw.

 

Deelname

We rekenen op jouw engagement om van dit evenement een topper te maken. We hopen op je deelname aan één van de wedstrijden en zien je graag aansluitend op de receptie en de dinner.

 

Sponsoring

Voor de twee dagen is ruimte voorzien voor hoofdsponsors met exclusiviteit voor hun sector. Ook dagsponsors zijn welkom met exclusiviteit voor hun sector voor 1 dag  en er is ruimte voor sponsoring per hole om uw sympathie te betuigen.

 

Serviceclubs

Serviceclubs uit de omgeving, die wensen te participeren aan het tornooi, kunnen bijdragen met sponsoring, spelers en dinners. Zij schenken 30 % van hun opbrengsten aan de sociale projecten van het tornooi en behouden 70 % voor de sociale projecten van hun eigen club. Zo gaat 100 % van hun inspanning naar sociale doelen.


Chris Morton                                                                                      Johan Maertens
Director DG&CC                                                                                 Voorzitter DGCC vzw