Immo Francois

Slide background

Even voorstellen?

Wij houden ons eraan de klanten persoonlijk te leren kennen. Want soms zullen we een tijdje met elkaar optrekken. De zoektocht naar die perfecte woning, dat ideale huis of dat langverwachte appartement gaat nooit over één nacht ijs. Tijdens die tocht rekent u op een betrouwbare reisgezel. Iemand die luistert naar uw vragen en oplossingen aanreikt, die op de hoogte is van uw rechten en plichten, van de premies waar u recht op heeft of van de recente wetgeving. Dat is mijn missie als makelaar. Zodat koper en verkoper een goed gevoel overhouden aan de gesloten deals.

Professioneel aan- en verkoop advies van begin tot eind.

Van de schatting en prijsbepaling van uw huis tot het sluiten van de verkoopsovereenkomst. Van het moment dat u overweegt te verhuizen tot de dag dat u de sleutel van uw droomhuis in handen krijgt. Immo Francois legt de weg samen met u af. Onze kennis en ervaring levert u zeker aantal voordelen op:

  • een sterkere positie bij onderhandelingen over de koop- of verkoopprijs
  • onmiddellijk signaleren van panden die aansluiten bij uw wensen en verwachtingen
  • doelgerichte reclame en advertenties bij verkoop
  • altijd bereikbaar voor vragen en tips
  • correcte administratieve afhandeling
  • juridische ondersteuning

Een woning kopen of huren in West-Vlaanderen?

U zoekt een woning te koop of te huur in regio West-Vlaanderen? Dan bent u bij Immo Francois aan het juiste adres. In deze regio’s speuren wij constant de markt af naar kwalitatief en betaalbaar vastgoed. Vastgoed dat aansluit bij uw wensen en verwachtingen. Dus… plannen om een huis te kopen? Immo Francois vergroot de kans op uw ideale woning of appartement, zonder verborgen gebreken en met de garantie van een eerlijke prijs.

Een woning verkopen of verhuren?

U wil uw woning verkopen of verhuren? Of u overweegt te gaan verhuizen? In beide gevallen begint u met een waardebepaling of een prijsschatting van de huidige woning. Zo weet u precies welk bedrag u kan besteden of welke inkomsten u mag verwachten. Laat u daarom adviseren. Immo Francois kent de markt door en door en garandeert een juiste vraagprijs. U kan ons bellen: 7 dagen op 7 voor een gratisschatting. U maakt de afspraak waar en wanneer u wil en samen nemen we de tijd om uw woning te bekijken. Deze schatting is volledig gratis en vrijblijvend.