Juwelier Gilson

Slide background

idgil054Bent u op zoek naar een uniek horloge of juweel ? Zoekt u een onvergetelijk cadeau om iemand (of uzelf) extra te verwennen ? Dan bent u op het juiste adres !
Gilson biedt u namelijk een groot en uiteenlopend gamma topmerken uit de wereld van de joaillerie en horlogerie, aangepast aan ieders smaak en budget.

De modellen die u in onze virtuele etalage terugvindt, vormen een mooi en representatief maar beperkt beeld van de collecties die wij aanbieden. Het spreekt voor zich dat u in onze verkooppunten meer modellen kan bekijken. Onze 5 winkels zijn verspreid over gans Vlaanderen en Brussel. U moet dus nooit ver zoeken naar een Gilson-winkel.
Michel Gilson

hublotThumbnailHet huis Gilson werd in 1949 opgericht door Dhr. en Mevr. Jacques Gilson en wordt nu geleid door Dhr. en Mevr. Michel Gilson. Tijdens de voorbije decennia is deze familiezaak uitgegroeid tot een vermaarde naam in de wereld van juwelen en horloges dankzij haar exclusief karakter, professionaliteit en een uitstekende dienst-na-verkoop. Het feit dat Gilson topmerken zoals Cartier, Panerai, Bvlgari, … verdeelt zegt genoeg: het vertrouwen van deze gereputeerde huizen moet je verdienen door kwaliteit en een uitmuntende service te bieden aan de klanten.

Treedt binnen en laat u in vervoering brengen door de pracht van onze collecties.