Service Clubs

Deelname service clubs aan Damme

Golf Charity Cup onder het motto
geen kosten – geen werk – geen risico – 100 % opbrengst voor sociale projecten.

 

Geschiedenis

De golftornooien georganiseerd door de Fifty One Clubs van Brugge en Knokke, door de Rotaryclubs van Damme en Maldegem in Damme Golf & Country Club zijn welbekend bij de leden van jullie club, die golf spelen.

Geen Risico’s

Het organiseren van golftornooien houdt voor een club belangrijke risico’s in zoals de investeringskosten die oplopen tot 5 à 10.000 euro en het volzet krijgen van het deelnemersveld tot  120 spelers om uit de kosten te komen. Het is ook moeilijk om voldoende sponsoring te vinden om een overschot te generen. Daarenboven is het niet gemakkelijk de eigen club te engageren voor het initiatief en voldoende leden te vinden voor de concrete organisatie.

Geen kosten – Geen Werk

Vzw Damme Golf Charity Cup lost al deze problemen op dank zij een nieuw initiatief dat zich als doel stelt drie sociale projecten te sponsoren, waarvan 1 nationaal nl. Het Michaël Van Waeyenberge Fonds voor Leukemie, 1 Vlaams nl. Habbekrats en 1 nog te bepalen lokaal initiatief. De tweede jaarlijkse editie van deze prestigieuze Damme Golf Charity Cup is gepland op 28 en 29 mei 2016. In samenwerking met uw club kunnen we het resultaat uitbreiden naar de sociale projecten of het sociaal fonds van uw eigen club.

100 % opbrengst naar sociale projecten

De Charity Cup wil niet enkel eigen projecten sponsoren, maar wil ook werken voor regionale organisaties en serviceclubs met leden, die ook lid zijn van Damme Golf & Country club. Via deze clubs en organisaties kunnen dan heel wat regionale projecten mee genieten van dit initiatief. Damme Golf & Country Club  neemt hiermee zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid op.

Concreet

– lidmaatschap vzw:

Uw club is geïnteresseerd om mee te werken en vaardigt een lid af, tevens lid van Damme Golf & Country Club, in de algemene vergadering van de vzw Damme Golf Charity Cup. Via dit lidmaatschap kan uw club het reilen en zeilen van de vzw volgen en op basis van inside informatie jaar na jaar beslissen al of niet te participeren aan het tornooi.

– participatie aan het tornooi:

Uw club besluit om deel te nemen aan het tornooi en legt een voorstel voor aan de raad van bestuur, waarin vermeld: het aantal green fees de club zal invullen, het aantal diners de club reserveert, het bedrag aan sponsoring dat de club denkt te kunnen aanbrengen (+/- 5.000 €) en voor wat de opbrengst van het tornooi door de club zal worden ingezet.

Alle door uw club gerealiseerde opbrengsten (green fee, winst op diner, sponsoring) zijn 100 % beschikbaar voor sociale projecten: 40 % voor de sociale projecten van de Charity Cup, 60 % voor door uw club aangeduide projecten of uw sociaal fonds. Schrijf in via onze website www.dammegolfcharitycup.org .

Namens het bestuur van vzw Damme Golf Charity Cup

CAPTCHA
Een moment geduld aub.